### C/CAG CITY/COUNTY ASSOCIATION OF GOVERNMENTS OF SAN MATEO COUNTY

Atherton • Belmont • Brisbane • Burlingame • Colma • Daly City • East Palo Alto • Foster City • Half Moon Bay • Hillsborough • Menlo Park Millbrae • Pacifica • Portola Valley • Redwood City • San Bruno • San Carlos • San Mateo • San Mateo County • South San Francisco • Woodside

# AGENDA

## Congestion Management & Environmental Quality (CMEQ) Committee

Date: Place: Monday, February 25, 2008 3:00 p.m. to 5:00 p.m.
San Mateo City Hall
330 West 20th Avenue, San Mateo, California
Conference Room C (across from Council Chambers)

#### PLEASE CALL SANDY WONG (599-1409) IF YOU ARE UNABLE TO ATTEND.

1.	Public Comment On Items Not On The Agenda	Presentations are limited to 3 mins		3:00 p.m. 10 mins.
2.	Minutes of January 28, 2008 meeting.	Action (O'Connell)	Pages 1-3	3:10 p.m. 5 mins.
3.	Report on Partnerships for Water Reuse Workshop October 29, 2007.	Potential Action (Pierce)	Pages 4-13	3:15 p.m. 30 mins.
4.	Review and recommend endorsement of the Guiding Principles of the Grand Boulevard Initiative.	Action (Napier)	Pages 14-15	3:45 p.m. 15 mins.
5.	Review and comment on the revised list of projects for initial submittal to the Metropolitan Transportation Commission (MTC) for consideration in the Regional Transportation Plan (RTP) update ( <i>Transportation 2035</i> ).	Action (Wong)	Pages 16-22	4:00 p.m. 15 mins
6.	Member comments and announcements.	Information (O'Connell)		4:15 p.m. 10 mins.
7.	Adjournment and establishment of next meeting date (March 24, 2008).	Action (O'Connell)		4:25 p.m.

### NOTE: All items appearing on the agenda are subject to action by the Committee. Actions recommended by staff are subject to change by the Committee.

*NOTE:* Persons with disabilities who require auxiliary aids or services in attending and participating in this meeting should contact Nancy Blair at 650 599-1406, five working days prior to the meeting date.

Other enclosures/Correspondence - None